Како да се добие повик на аракне?

by Зои Лабе
Како да се добие повик на аракне?

Како да се добие повик на аракне?

  1. Како да ја добиете магијата за повикување на аракне?
  2. Ова решение е „едноставно“ на хартија.
  3. Треба само да разговарате со Арија Кнофоб, НПК во куќа во [11,8].
  4. На поткровјето на оваа куќа се појавува мала група со Аракнес и Аракнели...

Патем, како да се нахрани крвен коалак? Разговарајте со Емералд кој ќе ви го понуди сангвистичниот коалак во замена за комплет коалак. Интервалот за почитување помеѓу секој нејзин оброк е од 5 до 72 часа. Ако се храни правилно доволно долго, може да добие максимален бонус од 50 мудрости.

содржина Скриј

Како да го добиете Dofus Touch Arachne Summon?

Како што беше кажано погоре, можете да го добиете со убивање на аракнелите ако имате среќа да ги најдете на таванот на куќата, инаку пергаментот паѓа на чуварот на канализацијата или поедноставно се заменува за алматони во светилиштето на алманакс.

Тогаш, како да добијам покана за Dofus? За да ја добиете магијата „Мајсторство за повикување“, мора да отидете на 5-те позиции подолу. На секоја од овие позиции мора да кликнете на стелата присутна на секоја карта за да добиете контролен фрагмент. Во [3,-32], кликнете на стелата долу лево. На [3,-27], кликнете на стелата лево.

Како да ја добиете магијата на молњата Дофус? Молња. Елементарен напад од огнен тип. Овој напад е ефикасен во борба со навалица: гром ги погодува сите околу тркалото во радиус од 2 квадрати. Добивање: Пергаментот може да се замени со Моли во ковчегот со богатство на [-25,-36] за 500 песочни рози.

Како да се нахрани Piou Vert?

Ќе ви требаат 88 збогатени кибли за да стигнете до 80, во споредба со повеќе од 300 за да се искачите од 80 на 100! Во секој случај, вкупниот број од 1 до 100 е 394 Kibbles. Ни повеќе ни помалку.

Како да го нахраните непослушниот мал Корбак?

за да монтираш врана во проспек треба да ја храниш на секои 5 часа (мислам) со помош на коски, главно чафери. Секоја коска може да ја нахрани вашата врана...

Како да добиете крвен коалак?

За да излезете, разговарајте директно со Skeunk, тој ќе ги земе вашите иглички и вашиот клуч и ќе ви понуди DOFUS Kaliptus во замена додека ве исфрла од занданата. Ако сакате да го добиете сангвискиот коалак или магијата „Перфиден бумеранг“, не заборавајте да разговарате со Емералд и Дијамандин пред да разговарате со Скеунк.

Каде да купите магии на Дофус?

Добивање: магијата може да се испушти на чуварот на канализацијата со многу ниска стапка или достапна за 200 Алматони од Xanamla во храмот на Алманакс на [-4, 24]. Никој, повикува мајор Аракне во 20% од случаите, аракне остатокот од времето.

Каде можам да најдам свиток за магија за владеење со оружје?

Скролот за мајсторство со оружје повеќе не паѓа или торбички. Здраво, магијата всушност не може да се купи, таа се добива на крајот од занданата. Занданата е онаа на Ковачите.

Каде да ги најдете грутките на Дофус?

Соберете ги грутките на призмите на сојузот Важно е да се забележи дека само сојузот кој ја освоил AvA може да ги собере грутките со соочување со чудовиштата. Ако некој лик од друг сојуз нападне чудовишта во овој точен момент, нова група повторно ќе се појави со грутки за победа.

Како да добијам свитоци со правопис?

Научете магија и вратете го свитокот Сите магии се добиваат преку плен од чудовишта, занаети, награди од потраги или настани.

Како да добиете свитоци со правопис на Dofus?

Свитоците за правопис може да се добијат само со размена преку Keck Auprune во [2,0] за 5 дијаманти (полиран, затоа за секој бара 10 дијамантски камења и 10 вода).

Како да ги совладате поканите?

За да ја добиете магијата „Мајсторство за повикување“, мора да отидете на 5-те позиции подолу. На секоја од овие позиции мора да кликнете на стелата присутна на секоја карта за да добиете контролен фрагмент. Во [3,-32], кликнете на стелата долу лево. На [3,-27], кликнете на стелата лево.

Каде да научите владеење со оружјето Dofus Touch?

Умешноста со оружје е заменета со една магија: Вештина со оружје. Оваа магија ги опфаќа сите кратки оружја. Може да се добие на крајот од Занданата на Ковачот, од НПЦ кој ни го предава директно (за да нема пергамент).

Како да го совладате оружјето Dofus?

Магијата всушност не може да се купи, таа се добива на крајот од занданата. Занданата е онаа на Ковачите. Мора да го направите ковачкиот диџеј за да го совладате оружјето.

Како функционира фаќањето душа од Дофус?

Магијата за фаќање души: како функционира Состојбата „трагач на душата“ трае неколку вртења за време на кои играчот што ја фрлил магијата може да се надева дека ќе ја врати душата на групата чудовишта. Последното чудовиште мора апсолутно да биде убиено пред да се расипе државата „трагач на душата“.

Како да ја научите магијата за фаќање душа?

Занданата Булбс се наоѓа на островот Пандала во [19,-22]. Ќе ја добиете магијата за фаќање душа откако ќе го победите шефот: на вас зависи дали ќе ги фатите Royal Gobballs и друга забава Dofus Retro!

Како да ја добиете магијата за фаќање душа Dofus за noob?

ЗАБЕЛЕШКА: Мора да ја имате магијата „Заробување на душата“ за да ја започнете оваа потрага. Затоа, ќе мора да ги добиете камењата за душата на следните чудовишта со изведување на зандана или едноставно со купување на каменот за душата.

Како да фатите чудовиште на Дофус?

Да, мора да ја прекинете борбата додека сте во состојба на Трагач на душата, оваа состојба трае повеќе или помалку во зависност од нивото на магија. Потоа, треба да знаете уште 2 работи: – нивото на каменот на душата: мора да биде повисоко од нивото на чудовиштето од највисоко ниво во групата што треба да се фати.

Како да добијам свитоци со правопис?

За да се добијат свитоци со атрибути низ ресурсите, треба да се донесе вистинската количина на ресурси до вистинскиот NPC. Добивањето свитоци низ ресурси е убедливо најконвенционалниот, но и најскапиот метод.

Каде да купите магии на Темпорис 6?

За да ја добиете секоја магија на Темпорис 6, ќе биде неопходно да ги фрлите или изработите.

Како да добиете Osatons?

На серверот Temporis 7, најдобриот начин да го добиете Osatons е да го замените вашиот Altered директно со Nhinfirmier Joël во Променетиот центар. За да го направите ова, мора да отидете во Ефемерната димензија, откако ќе добиете 10 темпотони преку достигнувањата на играта.

Како да го активирате режимот AvA?

За да го активирате овој познат режим AvA, одете во табулаторот „Alliance“ (1) (стандардно кратенка „a“), потоа штиклирајте го полето на дното (2). Наједноставниот начин е да го оставите овој режим AvA трајно активиран.

Како да стигнете до храмот на Алијансата Дофус?

Само лидер на еснаф може да создаде сојуз. Сè што треба да направи е да оди во Храмот на сојузите во [13,34] со алиогема. Така, лидерот создава сојуз со истиот процес на создавање еснаф, освен што тој мора дополнително да избере ТАГ за својот сојуз (помеѓу 3 и 5 знаци).

Каде е оризот Дофус?

Здраво, за да најдете ориз, го имате до селото аквадала на некои карти.

0 коментар

поврзани написи

Оставете коментар