Кога излегува Subnautica 3?

by Зои Лабе
Кога излегува Subnautica 3?

Кога излегува Subnautica 3?

  1. Излегува на 14 мај 2021 година на компјутер, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series и Nintendo Switch.

Патем, која е најдобрата Subnautica? Subnautica Below Zero е дефинитивно добра игра. Љубителите на игрите за преживување и истражување ќе уживаат во (повторно)откривање на подводниот свет на планетата 4546B.

Колку е голема мапата на Subnautica?

Мапи за видео игри

Игра височина
4546B Subnautica 4 км
Антички Египет Одисеја на Assassin's Creed 10,32 км
Сан Франциско Гледајте кучиња 2 7,3342 км
Медичи Само Причина 3 32 км

• 8 ноември 2019 година

Тогаш која е следната Subnautica? Љубители на подводни плаша од секаков вид, еве една објава која треба да ве воодушеви! Навистина, Unknow Worlds штотуку објави дека нова игра во универзумот Subnautica официјално е во развој.

Каде да се заснова под нулата? Ако мислиме дека ќе имате многу помалку употреба за градење подводни бази под нулата, анексната база над морското ниво изгледа суштинска.

Како да се игра онлајн на Subnautica ps4?

Одете во датотеката и отворете го Project (Nitrox). Потоа мора да генерирате решение и потоа да го стартувате dnSPy. Таму ќе најдете папка каде што е вгнездена Subnautica. Сè што треба да направите е да побарате GameInput на посветената лента и да напишете Awake за да отворите прозорец.

Која е максималната длабочина на Subnautica?

Мртвата зона е ограничена со карпа на неплоден терен што се спушта до длабочина од 3000 метри. Помина ова ниво, следи бескраен пад во бездната на длабочините. Откако ќе се достигне 8500 метри, играчот ќе биде телепортиран на Lifepod 5.

Каде е мртвата зона Subnautica?

Опис. Мртвата зона е прстенест регион кој го опкружува Секторот Нулта. Како и раб на кратер, тој е отсутен од животот.

Каде е изгубената река Subnautica?

Влезовите во Изгубената река се наоѓаат во двете зони на Крвните алги, Големите гребени и на границата помеѓу планините и шумата Помпон. Киклопот е способен да влезе во реката преку овие четири пристапи и да се пробие низ неа до зоната на неактивна лава.

Која е најдобрата Subnautica?

Subnautica Below Zero е дефинитивно добра игра. Љубителите на игрите за преживување и истражување ќе уживаат во (повторно)откривање на подводниот свет на планетата 4546B.

Како да добијам градител на живеалишта Subnautica?

Рецепт. Фрагменти за градител на живеалиштата може да се најдат на технолошка локација во Виндинг Бриџис на -252 -124 -248 и во станицата Делта и на товарен гајба до Outpost Zero и на рударската локација Копа. Изработен е во Фабрикатор.

Како до воздух во базата Субнаутица?

Ставете пумпа воздух лебдат на површината на водата.

  1. Изберете ги цевките во вашиот инвентар и тргнете се, свртени кон пумпата, во насоката во која сакате да биде цевката и притиснете RMB/RT. Секоја нова цевка ќе биде монтирана на крајот од претходната.
  2. Направете го истото за пумпа воздух мурал.

Како да се консолидира трупот на Subnautica?

Секоја консолидација додава 7 единици на Hull Integrity на морската база каде што е инсталирана. Тие се изградени со Habitat Builder и можат да се постават на страничните панели на основните прегради, T-одделите, потопните комори и повеќенаменските простории.

Дали Subnautica под нулата е мултиплеер?

Сепак, Subnautica: Below Zero не е една од тие игри и режимот за еден играч е преполн со толку многу содржини што играчите масовно ќе уживаат во него и сè уште ќе сакаат да ја играат иако нема режим на мултиплеер.

Како да се игра 2 на Subnautica?

Играјте мултиплеер мод во Subnautica Модот што играчите сакаат да го преземат се нарекува „Nitrox“ и е достапен за преземање од оваа врска. Откако играчите ќе го преземат модот, треба да го отпакуваат до дестинација на датотеката на нивниот компјутер.

Како да инсталирате модови на Subnautica?

За да преземете и инсталирате модови во Subnautica, мора да имате инсталирано Q Mod Manager, програма која им овозможува на овие модови да работат правилно во играта. Иако го правиме ова упатство врз основа на врските под нулата, процесот е потполно ист во оригиналот.

Кога се случува под нулата?

Слично како и неговиот голем брат, Subnautica Below Zero е футуристичка игра за преживување и истражување за еден играч, сместена на мистериозната планета 4546B.

Кога излегува следната Subnautica?

Forever Skies: кога Subnautica излегува од вода за време на Summer Game Fest 2022.

Каде да се најде олово во Subnautica под нулата?

Оловото може да се собере и од Sea Monkeys кои му обезбедуваат ресурси на играчот.

Како да го подобрите вашиот Акватрактор?

Надградбите може да се направат во модулот за изработка на Aquatractor или со конзола за надградба на возилото.

Каде да ја најдете повеќенаменската соба Subnautica Below Zero?

Рецепт. Дијаграмот на Повеќенаменска соба може да се добие со скенирање на кој било Повеќенаменска соба лоциран во една од базите Дегаси.

Каде можам да го најдам Subnautica под нула акватрактор?

Достапен многу брзо во играта преку фрагменти лоцирани околу почетната област, акватракторот е приспособлив сад на кој ќе можете да додавате модули. Секој модул доаѓа во форма на дополнителен „Оддел“ што треба да се додаде како вагоните на возот.

0 коментар

поврзани написи

Оставете коментар