Кој ден доаѓа Ранард?

by Зои Лабе
Кој ден доаѓа Ранард?

Кој ден доаѓа Ранард?

  1. Во текот на месец август, Ранард секоја недела навечер ќе отвора продавница на плоштадот во канцеларијата на жителите за да продава билети за лотарија по 500 ѕвона.

Патем, како функционира островот Џо? Можете да најдете таму Џо и Жинет, нов лик. Сонот за Џо е да се создаде цела група на продавници околу централниот плоштад на својата остров. Има седум различни локации, за вкупно седум различни продавници. Можете да ја отворите секоја продавница за 10 ѕвона.

Како да знаете дали табелата на Ранард е вистинита?

Мора да го барате на вашиот остров, но индикатор покажува дали е присутен или не, неговиот брод. Овој слетува на вашата тајна плажа (НЕ НА ИСТОК/Западната плажа) често лоцирана северно од вашиот остров зад карпите. Тоа е мало парче песок што сигурно сте го забележале.

Тогаш, како до вистинско уметничко дело во Animal Crossing? Можете да купите само едно уметничко дело секој пат кога Ранард ќе го посети вашиот остров, затоа имајте ги очите отворени и внимавајте на секој детал ако не сакате да ве измамат и соберете ги 29-те слики* и 13-те скулптури присутни во Animal Crossing: New Хоризонти.

Како да ја завршите играта Animal Crossing New Horizon? 1. Надградете ги услугите за жители во зграда и разговарајте со Том Нук

  1. Претворете го вашиот шатор во куќа.
  2. Покани тројца нови селани.
  3. Изградете го катчето на Катчето.
  4. Изгради мост.
  5. Покани уште тројца селани.

Како да знаете дали сликите на Ранард се лажни?

Како да знаете дали Ранард ја лаже ACNL? Ако раката на статуата е насочена нагоре, таа е вистинска! Ако раката на статуата е насочена надолу, тоа е лажно! Ако врвот на покривката на статуата е рамен, тоа е вистински!

Како да се ослободам од лажните уметнички дела на вкрстување на животни?

Фалсификатите не можат да се дадат на Тибу во музејот или да се продаваат на Мели и Мело, но Том Нук може да ги купи за 10 Бел во одредени игри. За да се ослободите од нив бесплатно, само фрлете ги во ѓубре или испратете ги во писмо до жител.

Како да влезете во чамецот Roundard Animal Crossing?

Сепак, треба да завршите мала потрага која ќе ве однесе неколку дена и чии чекори ги детализираме овде. На денот на повторното отворање на Музејот, бродот ќе биде присутен, но сепак нема да можете да се качите. Затоа е неопходно да се најде Ранард кој оди по островот за да го прашате за пристап.

Кога пристигнува Ранард?

Од ажурирањето на 30 јули 2020 година, Ранард се појавува секоја недела во август на плоштадот по повод огнометот за да ја организира „томболата Ронард“.

Како да ја добиете уметничката соба во Animal Crossing?

Ја отклучивте уметничката галерија во музејот.

Како да влезете во чамецот на Ранард во Animal Crossing?

Сепак, треба да завршите мала потрага која ќе ве однесе неколку дена и чии чекори ги детализираме овде. На денот на повторното отворање на Музејот, бродот ќе биде присутен, но сепак нема да можете да се качите. Затоа е неопходно да се најде Ранард кој оди по островот за да го прашате за пристап.

Како да го вратите Ранард?

Ранард ќе дојде да се смести на плажата на дното на островот со својот брод. По случаен избор ќе понуди на продажба слики и скулптури, од кои некои се лажни. Во продажба ќе има и избор на различни, повеќе или помалку ретки предмети. Можно е да се купи по едно дело дневно.

Како да се добие Ginette на островот Џо?

Откако ќе се прочита писмото, одете во Морис за да го посетите островот Џо со авион. Откако ќе стигнете, одете десно од куќата на Џо, на крајот од новата патека. Таму можете да ги најдете Џо и Жинет, нов лик.

Како знаеш кога е таму Ранард?

Како да знаете кога Ранард дојди?

  1. Од ажурирањето на 30 јули 2020 година, Ранард се појавува секоја недела во август на плоштадот по повод огнометот за да го организира „томболата на Ранард ".
  2. Il е можно е да се купи една работа дневно.

Како да влезете во чамецот на Ранард?

На денот на повторното отворање на Музејот, чамецот ќе биде присутен, но сепак нема да можете да се качите. Затоа е неопходно да се најде Ранард кој оди по островот за да го прашате за пристап.

Како до фризер во ACNH?

Бесплатно, по случаен избор и еднаш дневно, можете да ја средите вашата коса од Ginette. Ако таа ви покаже фризура што ја немате, ќе ја отклучите и потоа можете да ја повторите со огледало дома! Не мора да го држите на себе за да го отклучите.

Како до фризер во Animal Crossing?

Покрај фризурите што ги нуди Ginette на островот Џо, можно е да добиете 4 нови фризури преку терминалот Nook Stop во вашата Канцеларија за жители. За да го направите ова, едноставно одете на табулаторот „откупи милји од ќош“ и купете „4 прекрасни фризури“ за 1200 милји.

Како да се добие Shino Animal Crossing?

коментар добијте ја сликата на Shino ? Во премин на животните Нови хоризонти, постои систем на бодови за пријателство и пријателство. Достигнувајќи го нивото 5, тогаш ќе имате шанса да го добиете фотопортретот на вашиот омилен жител. За ова, меѓу другото ќе биде неопходно секојдневно да му нудите подароци.

Како до фризер во Animal Crossing New Horizon?

Бесплатно, по случаен избор и еднаш дневно, можете да ја средите вашата коса од Ginette. Ако таа ви покаже фризура што ја немате, ќе ја отклучите и потоа можете да ја повторите со огледало дома! Не мора да го држите на себе за да го отклучите.

0 коментар

поврзани написи

Оставете коментар