Кое е најдоброто оружје во Warzone?

by Зои Лабе
Кое е најдоброто оружје во Warzone?

Кое е најдоброто оружје во Warzone?

 1. Maschinenpistole 40, попознат како MP-40, е застрашувачки автоматски автомат од Vanguard.
 2. Ефикасен и лесен, SMG ги има сите средства за да ги врзува убиствата во Warzone.
 3. Во моментов, тоа е мета оружјето пар екселанс!
 4. Најдобрата класа на Warzone на MP-40: додатоци, средства…

Освен тоа, какво оружје за оживување? Какво оружје за оживување ?

 • ОТС-9.
 • МГ 82.
 • C-58.
 • ЕМ2.
 • Тип 63.
 • CR-56 AMAX.
 • Стонер 63.
 • DMR 14.

Која е најдобрата јуришна пушка во Warzone?

НЗ-41: Ова е најефективната јуришна пушка во Војната зона во моментов со сооднос убиства/смртни од 1.33. Ова оружје има прецизност и тотално непропорционална моќ. STG44: Ова е најизбраното оружје од играчите со стапка на избор од 14.60%.

Тогаш, кои се оружјата во моментот на Warzone? Што се на 10 armes de Воената зона најмоќен во јули?

 • H4 Blixen (1.87 K/D)
 • UGM-8 (1.45K/D)
 • NZ-41 (1.32K/D)
 • Марко 5 (1.21 K/D)
 • Борбен штит (1.13 K/D)
 • ZRG 20mm (1.11K/D)
 • Тип 100 (1.10K/D)
 • Армагуера 43 (1.09 К/Д)

Која е најдобрата јуришна пушка Call of Duty Warzone? Најдобрата јуришна пушка во воената зона моментално е NZ-41. Со својот неверојатно висок TTK и голем опсег на оштетувања, користејќи го ова оружје ќе можете лесно да собирате убиства на Калдера и островот Преродба за кратко време.

Која класа за оживување?

OTs 9, најдобра класа SMG Warzone за островот Rebirth. Многу играчи, особено оние кои првенствено играат Rebirth Island, се согласуваат дека OTs 9 е најдобриот SMG во Warzone.

Какво оружје да се монтира Авангард?

извор е најдобар авангардно оружје ?

 • Автомат (јуришна пушка)
 • Волк (јуришна пушка)
 • PPSh-41 (автоматски пиштол)
 • Стен (автоматски пиштол)
 • M1928 (автоматски пиштол)
 • Тип 100 (автоматски пиштол)
 • DP27 (митралез)
 • MG42 (митралез)

Која е најдобрата јуришна пушка во светот?

Калашников 47 е несомнено најпознатата и најраспространета јуришна пушка во светот, со вооружени борци, бунтовници, редовни вооружени сили и терористички групи повеќе од половина век без никаква конкуренција.

Кое оружје да се игра на оживување?

MP-40. Maschinenpistole 40, попознат како MP-40, е застрашувачки автоматски автомат од Vanguard. Ефикасен и лесен, SMG ги има сите средства да ги поврзе убиствата во Warzone. Во моментов, тоа е мета оружјето пар екселанс!

Која класа за оживување?

OTs 9, најдобра класа SMG Warzone за островот Rebirth. Многу играчи, особено оние кои првенствено играат Rebirth Island, се согласуваат дека OTs 9 е најдобриот SMG во Warzone.

Кое оружје за 6-та сезона во Warzone?

Може да биде ефикасен на блиску до среден опсег. Одличен оружје да се користи во текот на сезона . Или извор е најдобар оружје за воената зона ?
...
Еве ги најдобрите снајперски пушки во Воената зона :

 • Кар98к.
 • ZRG 20 мм.
 • LW3 Тундра.
 • Пелингтон 703.
 • Швајцарија К31.
 • HDR
 • AX-50.
 • SP-R 208.

Кој снајперист на Rebirth?

FaZe Booya ја претстави својата снајперска пушка по избор за да доминира со островот Rebirth во Call of Duty: Warzone Pacific. Тој е Полубогот на Warzone, најкул и најзабавен стример на Battle Royale на Activision, оној кој ви ја носи на сребрена чинија вашата доза на добар хумор и забава.

Како да се опреми AS VAL?

Најдобрите AS додатоци VAL на Воената зона

 • Буре: VLK 200mm Osa.
 • Акции: VLK x3 опсег.
 • Додаток за буре: Рачка пред да го ставите.
 • Муниција: магазин SPP 10-R.
 • Предност: Замав на рака.

Која е најдобрата јуришна пушка Call of Duty?

STG44 е едно од најпознатите оружја на Втората светска војна и едно од најдобрите јуришни пушки CoD: Vanguard. Достапен е од самиот почеток (како M4A1 или XM4) и е исклучително разновиден. STG44 е лесен за контрола, има добра штета и пристојна стапка на пожар.

Кое е најдоброто оружје за Warzone?

Maschinenpistole 40, попознат како MP-40, е застрашувачки автоматски автомат од Vanguard. Ефикасен и лесен, SMG ги има сите средства да ги поврзе убиствата во Warzone. Во моментов, тоа е мета оружјето пар екселанс! Најдобрата класа на Warzone на MP-40: додатоци, средства…

Кое е најстабилното оружје во Warzone?

Еве ги 10-те најдобри оружја во Warzone, врз основа на статистика за убиства/смртни. Во ова рангирање наоѓаме многу автомати, кои совршено се прилагодуваат на навредлива мета. Сепак, на врвот на рангирањето ја наоѓаме јуришната пушка C58, која доаѓа од Студената војна.

0 коментар

поврзани написи

Оставете коментар