MKV, tsMuxer, AVCHD op USB sur PS3 – audio-in-video

by Jack

MKV, tsMuxer, AVCHD op USB sur PS3 – audio-in-video
🖥️

Ik heb wat MKVs van series die ir in Nederland niet lopen. À partir des MKV, regardez la HD inhoud sur les softsubs. Rencontré [url=http://www.smlabs.net/tsmuxer_en.html]txMuxer[/url] voor OS X maak ik een AVCHD bestandsstructuur open een FAT32 geformatteerde stick USB om deze in de PS3 af te kunnen spelen. Ik heb gekozen voor AVCHD omdat ik de ondertitels aan wil hebben, en dit is de enige manier om het te doen zonder de boel opnieuw te coderen.

Het problem is / was dat mijn PS3 de AVCHD structuur niet herkende. Ik heb digitaal stad en land afgezocht totdat ik een oplossing vond; het Windows programmaatjes AVCHDMe. Dit veranderd de bestandsnamen dans le dossier BDMV zodat ze 8.3 conforme zijn. Wat dat ook moge betekenen. Dans hoera, nu wordt mijn série op de porte de clé USB de PS3 herkent, dans kan ik hem afspelen rencontré ondertitels.

Het est alleen een énorme geklooi om telkens weer Windows te moeten starten om dat AVCHDMe programmaatje voor 2 seconden te beats draaien om de bestanden te hernoemen. Ik heb me een breuk gezocht om een ​​​​OSX versie te vinden, maar heb niets gevonden. Toch kan ik me niet voorstellen dat geen enkele andere Mac gebruiker niet tegen dit problem aanloopt.

Gebruikt iemand een andere manier om avec de Mac MKV aussi AVCHD ouvert clé USB via zijn PS3 af te spelen? De om de AVCHD structuur die tsMuxer maakt te repareren?

Ik ben benieuwd!

S.

N’oubliez pas de partager l’article avec vos amis !

Related Articles

Leave a Comment