Pengeluar Hyrule Warriors ‘gembira untuk mengatakan’ ada watak wanita yang kuat dalam permainan

by Jack

Pengeluar Hyrule Warriors ‘gembira untuk mengatakan’ ada watak wanita yang kuat dalam permainan
/

Minggu lepas di gerai E3 Nintendo, saya melakukan 800 perbuatan pembunuhan beramai-ramai dalam masa saya bersama Hyrule Warriors.

Saya membunuh begitu banyak dopey, musuh rendah peringkat Zelda – bersama dengan beberapa belas gorons – dalam lima belas atau lebih minit dengan permainan daripada yang saya ada di seluruh permainan Zelda lalu.

Hyrule Warriors et les données de Nintendo dan Tecmo Koei bermain sangat seperti permainan Dynasty Warriors. Ia mempunyai skala skala yang sama – Saya berjuang beratus-ratus musuh sekaligus di persekitaran medan perang yang kiss yang kelihatan seperti versi Hyrulian, dengan baik, medan perang purba Cina yang dimainkan oleh Dynasty Warriors. Memiliki kelajuan dan aliran yang sama juga – dalam kedua-dua permainan, saya bermain sebagai watak yang berkuasa yang mampu memotong ladang-ladang yang baiser dengan selekoh beberapa butang.

Inilah yang dilakukan oleh pasukan di Nintendo et Tecmo Koei, menurut Yosuke Hayashi, pengeluar pembangunan Hyrule Warriors.

« Kami mendekatinya sebagai tindakan Dynasty Warriors. Itu permainan tetapi dengan watak Zelda, » katanya.

Dengan kata itu, pasukan meledakkan permainan dengan sedikit sentuhan daripada francais Zelda. Pada satu ketika, démo de dalam saya melemparkan bom untuk membersihkan timbunan batu yang menyekat akses saya ke sebuah gua. Tanda tangan Zelda yang dimainkan ketika saya menemui dada harta karun, dan saya joue bertarung dengan watak bos & mdash yang tidak lain daripada dinosaure infernal, le roi Dodongo.

« Kami melihat [ed] tindakan, tindakan atau tindakan seperti Zelda yang pemain akan tahu dari permainan Zelda dan mencari face untuk meletakkan mereka dalam apa yang mereka lakukan dalam Hyrule Warriors, « kata Hayashi ». Anda tidak mengambil sesuatu untuk membawa mereka ke tempat lain untuk menyelesaikan teka-teki, tetapi anda boleh mengambil bom dan membuang bom. mempunyai bunyi yang pemain biasa, unsur-unsur kecil di sana yang menjadikannya terasa seperti permainan Zelda semulajadi, tetapi permainan yang bijak masih sesuai dengan gaya francais Dynasty Warriors. « 

Saya bertanya mengenai Zelda sendiri, dalam konteks perbualan E3 ini mengenai watak-watak wanita yang boleh dimainkan. Hayashi muncul bangga kerana telah mempersembahkan Zelda sebagai pejuang yang mampu, yang bertentangan dengan seorang gadis dalam kesulitan.

« Mengenai pandangan Zelda sendiri, dia adalah seorang penguasa, jadi kita mahu memastikan dia dilihat sebagai watak yang kuat kerana dia perlu kelihatan seperti penguasa, dia perlu berasa seperti penguasa », kata Hayashi. « Jadi, [dia mempunyai] apa yang anda mungkin pertimbangkan untuk melihat watak yang lebih kuat. « 

« Jour de jeu watak yang boleh dimainkan di sini, jadi jour perlu keluar dan mengambil banyak musuh sendiri. Jour perlu kelihatan seperti watak yang boleh mereka lakukan. »

« Bagi kami, melihat dia berbentuk seperti itu dan melihatnya berkembang dengan cara itu, ia tidak berasa pelik, terasa sangat semulajadi untuknya, sudah tentu dia boleh bertarung seperti itu, » kata Hayashi. « Sudah tentu dia boleh melakukan perkara-perkara itu, jadi kami berasa seperti dia selalu mempunyai kuasa itu, dan sekarang, dengan Hyrule Warriors, kami memberi peloang kepadanya untuk menunjukkan kuasakan yang selalu ada kami wuberadaanman, abattu wuberadaanman , menun a kuanita ada watak-watak lain seperti itu, watak-watak perempuan lain yang kuat dalam permainan. « 

Hyrule Warriors dijadualkan untuk dibebaskan pada 26 septembre 2014, sur Wii U.

N’oubliez pas de partager l’article avec vos amis !

Related Articles

Leave a Comment